Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan sliten: Ville bli avstängd

En trött Zlatan Ibrahimovic sägs ha jagat en varning som skulle få honom anstängd, och därmed ge honom chansen till vila.

Zlatan Ibrahimovic drar ett tungt lass i Milan och han har vid flera tillfällen berättat om hur trött han är i slutet av matcherna. Men i ett skadedrabbat Milan finns det små möjligheter till vila för lagets anfallsstjärna.

Tränaren Allegri säger att laget inte är beroende av Zlatan, men fortsätter att ta ut honom till match efter match trots att Zlatan uppenbarligen vill och behöver vila. Och nu ska han aktivt ha försökt bli avstängd för att på den vägen få till lite vila.

Det är Expressen som skriver att man har uppgifter om att Zlatan jagade ett gult kort mot Sampdoria då det skulle göra att han inte skulle kunna delta mot Brescia i nästa ligamatch - något som skulle ge honom en längre tids vila från matchspel då det är sex dagar tills dess att Milan möter Brescia, och sedan ytterligare tre dagar till CL-mötet med Ajax då Allegri kanske skulle kunna tänka sig att vila Zlatan efter som Milan redan är klara för åttondelsfinal.

Publicerad 2010-11-28 kl 14:01
Annons
Annons
Annons