Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan tränade som vanligt: Spelar mot Juventus

Zlatan Ibrahimovic tränade för fullt med Milan på Milanello i dag. Svensken är med i truppen mot Juventus.

Milan drar en lättnadens suck efter att det medicinska teamet gett Zlatan klartecken att spela mot Juventus på lördag. I dag tränade Ibra hela passet med laget på Milanello inför lättade fans och åskådare.

På kvällen meddelade tränare Massimiliano Allegri att Zlatan kommer att vara med i truppen som åker till Turin för det prestigeladdade tungviktsmötet. Den kontraktur som han drabbats av i en ryggmuskel uppges varit bagatellartad, men eftersom Ibra betyder så mycket för laget så har det förmodligen varit en sömnlös natt för flera inblandade.

Glädjande för alla rödsvarta var också att Gianluca Zambrotta verkar vara på väg tillbaka från sin knäskada, i dag var han med och tränade. Och enligt medicinska uppgifter ska han snart vara redo för spel.

Det snackas en hel del om hur Allegri ska ställa upp laget mot Juve, redan på onsdag är det säsongens kanske viktigaste match. Champions League-avgörandet i London, och det ryktas om att Boateng kommer att ersätta Robinho som får vila inför onsdagen.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-04 kl 16:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons