Zlatan utbytt i halvtid - Milan vidare efter straffdrama

Coppa Italia

Zlatan Ibrahimovic spelade från start för Milan i Coppa Italia mot Torino.
Men det blev bara en halvlek för svensken när Milan tog sig vidare till kvartsfinal efter straffdrama mot Torino.

Zlatan Ibrahimovic har haft problem med skador de senaste veckorna men i helgen gjorde svensken comeback i ligamötet med Torino, som Milan vann med 2-0.

Under tisdagen kom ytterligare positiva besked för anfallaren då han spelade från start i Milans match i Coppa Italia, där man åter igen ställdes mot Torino.

Ibrahimovic var inblandad i en del offensivt i första halvlek där han bland annat hade ett skott över när han kom fri med Torinos målvakt.

I halvtid byttes sedan Ibrahimovic ut till förmån för den turkiske mittfältaren Hakan Calhanoglu. Bytet var troligen mer av taktisk karaktär då Ibrahimovic inte såg att hämmas av några skadebekymmer i första halvlek.

I den andra halvleken tryckte Milan på framåt, men hade svårt att få hål på Vanja Milinkovic-Savic i Torinos mål.

Matchen gick till slut hela vägen till straffar där Ciprian Tatarusanu blev stor hjälte för Milan då han räddade Thomas Rincons straff.

Segern för Milan innebär att laget är klart för kvartsfinal i Coppa Italia.

Lagens startelvor:

Milan: Tătărușanu – Kalulu, Romagnoli, Musacchio, Dalot – Calabria, Tonali – Castillejo, Diaz, Leao - Ibrahimovic

Torino: Milinkovic-Savic - Bremer, Nkoulou, Buongiorno - Vojvoda, Segre, Rincon, Linetty, Ansaldi - Bojan - Zaza