Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatan: ”Vi vann utan att spela bra”

Zlatan var lättad efter Chievovinsten, men erkände utan omsvep att han och Milan inte hade spelat någon drömfotboll. Samtidigt var Chievos tränare Stefano Pioli minst sagt riktigt förbannad efter att domaren Banti missat Robinhos hands.

Robinhos handsmål fick Chievotränaren Stefano Pioli att rasa efter 1-2 mot Milan. Under Marc´Antonio Bentegodiostadions betongläktare var Veronatränaren riktigt förbannad efter att domaren Nicola Banti hade missat brassens hands vid ledningsmålet.

Men Zlatan och Milan höll masken och gladdes åt segern, efter Inters seger hemma på San Siro mot Cagliari så var de tre poängen otroligt viktiga.

- Jag tycker att vi förtjänade att vinna i dag, laget tog chansen i serietoppen. Men vi måste bli bättre på bollhanteringen och förvalta våra chanser, sa Massimiliano Allegri efter matchen

Zlatan stannade till och svarade på frågorna, han erkände att de rödsvarta inte spelat någon drömfotboll mot Chievo. Men viktigast av allt var att man hade vunnit och säkrat avståndet ner till de jagande konkurrenterna.

- Vi vann utan att spela riktigt bra, i dag handlade det mycket om hjärta och uppoffring. Jag är glad för Patos skull att han fick göra målet och och visa sig riktigt bra i dag, sa Zlatan efter matchen

Senast på lördagseftermiddagen pressades Milantränaren Allegri för insatsen i Champions legue. Tottenhamatchen är fortfarande ett hett samtalsämne och Zlatan medgav att det är inte lätt att komma igen efter en sådan smäll.

- Denna vinsten var väldigt viktig för oss efter förlusten mot Tottenham, det betydde en hel del mentalt. För det är verkligen inte lätt att gå ut och försöka vinna efter en sådan match, sa Zlatan.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-02-20 kl 19:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons