Zlatan zänkte Genoa

Italien

Inter-Genoa 3-1

Zlatan Ibrahimovic kom in i 75:e minuten som ersättare för Adriano som då hade gett Inter ledningen med 1-0. Och det började inte så bra för Zlatan. Han hade bara varit på planen några minuter då Genoas Marco Rossi stal bollen av Samuel och dundrade in kvitteringen.

När andra halvlek började var det mållöst efter att Adriano missat en straff, och Genoas Giava visats ut i samband med straffen.

Efter full tid stod det alltså 1-1 och förlängning vidtog. Det var nu det började handla om Zlatan Ibrahimovic. I 100:e minuten sköt han ett oväntat skott som genoamålvakten inte kunde hålla varpå Esteban Cambiasso kunde slå in returen.

Och apropå returer så var det en sådan Ibrahimovic snappade upp på sitt eget skott då han ett par minuter efter Cambiassos ledningsmål vrickade in målet som betydde 3-1 och som definitivt säkrade avancemanget till kvartsfinalen där Inter får möta Roma.