POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

Zlataneffekten - storpublik väntar: "Redan ledare"

Foto: Bildbyrån

Spelar eller spelar inte?
Zlatan Ibrahimovic har redan satt snurr på biljettförsäljningen till matchen mot Sampdoria.
"Runt 60 000 åskådare väntas", skriver Gazzetta dello Sport.

Ett mål och en assist. Så mycket kom fram om Ibrahimovics insats från Milans träningsmatch mot lilla Rhodense. Men klubbens tränare Gabriele Raspelli har mer att berätta.

- Han gjorde ett storartat intryck på mig. Det kändes verkligen inte som någon som varit borta från spel i två månader, säger Raspelli till MilanNews.it.

- Ni ser också redan att han är en ledare, någon som lagkamraterna lyssnar till, även om det var första gången tillsammans. Han visade i vissa ögonblick redan i dag (läs: i går) att han kan vara till hjälp även på det viset. Han gav många tips, särskilt till de yngre spelarna.

Raspelli får frågan om han skulle vara förvånad att se Ibrahimovic i startelvan redan mot Sampdoria på måndag.

- Nej, jag skulle inte vara förvånad alls.

Gazzetta dello Sport skriver i dag att Ibrahimovic vill vara med direkt mot Sampdoria, medan Corriere dello Sport bara tror på en bänkplats. Men svensken har redan fått skjuts på biljettförsäljningen till matchen. Trots Milans svaga resultat är 56 000 biljetter sålda och runt 60 000 åskådare väntas, skriver Gazzetta dello Sport, som också noterar ett lyft för Milan i sociala medier efter värvningen.

Alla är dock inte övertygade om värvningen. Tränarprofilen Zdenek Zeman placerar sig bland skeptikerna i dagens Corriere dello Sport.

- Jag är nyfiken för han har kommit till åren. Jag säger det med stor respekt, för fysiken är imponerande och talangen går inte att ifrågasätta, men han är 38 år och det är en detalj man inte kan ignorera, säger Zeman.

- Dessutom har de stora återkomsterna i Milan aldrig varit sensationella. Jag tror inte det lyckas, men är beredd att ändra mig.

Måndagens möte mellan Milan och Sampdoria börjar 15:00, visas i C More Fotboll och streamas på cmore.se.

Publicerad 2020-01-04 kl 12:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå