Zlatans afton: Mål och Cassano-tjafs

Italien

Cassano spelade fram Zlatan till dennes 3-0-mål i 4-1-segern mot Parma. Men de båda stjärnorna hade också flera tjafs under matchen.

Zlatan Ibrahimovic gjorde ett mål i onsdagskvällens match mot Parma som Milan vann med 4-1. I den 73:e minuten tog hans sig förbi en försvarare och placerade iskallt in 3-0. Dessförinnan hade mittfältaren Antonio Nocerino gjort både 1-0 och 2-0. Nocerino fastställde sitt hattrick och slutresultatet 4-1 i sista minuten efter att Sebastian Giovinco reducerat drygt tio minuter tidigare.

Antonio Cassano spelade fram Zlatan till dennes mål men svensken och det italienska ”problembarnet” Cassano hade flera tydliga tjafs under matchen. Det var flertalet heta diskussioner mellan anfallsparet.

Publicerad 2011-10-26 kl 23:34