Zlatans ersättare vinstrika i Inter

Italien

Både Samuel Eto’o, som var en del i Zlatans övergång till Barcelona, och Diego Milito, gjorde mål när Inter slog Parma med 2-0.
- Inter gjorde vad som behövdes för att vinna en svår match, säger Jose Mourinho.

Eto’o fortsätter att spruta in mål även i Inter. Nu gjorde han sitt andra och även den italienske skyttetvåan från förra säsongen, Diego Milito, blev målskytt.

Båda två köptes in för att göra målen när Zlatan Ibrahimovic gått till Parma och nu gjorde båda sina andra mål på tre matcher.

Inter ser därmed ut att vara i bra form inför mötet med Zlatan och Barcelona i Champions League i veckan.

- Vi har redan våra tankar på nästa veckas match mot Barcelona, säger Jose Mourinho.

Inter var dock ganska lyckosamma att ta hem segern i matchen där båda målen kom i andra halvlek efter en tung första halvlek.

Publicerad 2009-09-13 kl 19:16

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.