Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Zlatans MFF-attack: ”Pelle har fått ta all skit efter Borg och Madsen”

Ekonomisk kris i Malmö, samtidigt avgick VD:n Pelle Svensson. Då attackerar Zlatan de tidigare MFF-pamparna.
- Pelle har fått ta all skit efter Hasse Borg och Bengt Madsen, säger Ibrahimovic till Sportbladet.

Zlatan spelade igår ånyo en tongivande roll för Milan, när han först låg bakom Milans första mål – och sedan själv gjorde det andra. Milan går mot Serie A-seger och Ibrahimovic fortsätter spela en avgörande roll.

– Jag kände att jag var helt ensam och skrek. Jag fick den helt perfekt av Robi, behövde bara sträcka mig lite, säger han till Sportbladet om hans eget mål, som Robinho spelade fram till.

Målet innebar 2-0 och till slut en väldigt tung seger för ett skadedrabbat Milan. Dessutom fick laget nyförvärvet Mark van Bommel utvisad direkt efter paus – vilket ju gjorde situationen än svårare. Zlatan var inte nöjd med utvisningen.

– Det kändes som att de sökte det där röda kortet hela matchen, säger Zlatan. De körde med efterslängar och så, det är en del av spelet, men jag tyckte vi hade det under kontroll och det röda kortet vi får – jag tycker inte att det är rättvist.

Samtidigt som Milan och Zlatan går som tåget i Serie A, går det allt annat än bra för Malmö FF:s ekonomi. 30 miljoner back och VD:n Pelle Svensson sa samtidigt upp sig, på grund av en ögonsjukdom. Zlatan fick chansen att kommentera den krisen igår – och var inte nådig mot de tidigare MFF-basarna Hasse Borg och Bengt Madsen.

– Malmö? Katastrof. Jag tror Pelle fick ta över all skit efter Hasse Borg och Bengt Madsen. Det är inte hans fel. Och det får ni gärna skriva. Det är Hasse Borgs och Bengt Madsens.

Publicerad 2011-01-30 kl 11:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons