POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER
1v

Zlatans passning till Serie A-stjärnorna: "Skulle klara mig bättre"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic har haft framgångsrika sejourer i Serie A.
Och han är själv är övertygad för att han skulle hålla måttet för en vända till.
- Jag skulle klara det bättre än de som är där nu, säger han till Sky Sport Italia.

Under tisdagen var Zlatan Ibrahimovic i Malmö. Anledningen var så klart att den jättelika bronsstatyn av svensken skulle avtäckas vid Stadion i Malmö.  

Intresset var stort - och även italienska Sky Sport Italia skickade dit ett team för att få prata med Zlatan. De var så klart intresserade av att prata Italien och frågade då svensken om han tror att han fortsatt, vid 38 års ålder, skulle klara av att prestera i Serie A. 

Zlatans svar? Självsäkert.

- TIll 100 procent. Med tanke på hur jag spelar skulle jag göra skillnad, både i Italien och alla andra länder, säger Zlatan.

På frågan om hur han ser på framtiden, om det är aktuellt att lägga av efter MLS-sejouren, svarar Zlatan lite svävande - och adderar en dräpande kommentar i riktning mot de största stjärnorna som spelar  i Italien nu.

- Vi får se, det finns mycket att tänka på, både fysiskt och sett till andra möjligheter. Om jag kan återvända till Serie A ser jag inga problem. Jag skulle klara mig bättre än de som är där nu.

Zlatan har den här säsongen gjort 30 mål på 29 matcher i den amerikanska ligan. Tidigare under karriären har svensken spelat i tre italienska klubbar; Juventus (två ligatitlar som dock senare drogs tillbaka efter Calciopolo-skandalen), Inter (tre ligatitlar) och Milan (en ligatitel).

Publicerad 2019-10-09 kl 12:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå