Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Skyttekungen om tråkiga sortin: "Jag var i mina känslors våld"

Japan

Kasper Junker lämnade Bodø/Glimts läger i en taxi.
Nu är skyttekungens flytt klar till Japan och han är känslosam kring sista tiden i den norska mästarklubben. 
- Jag var i mina känslors våld, säger han till danska Eurosport. 

Foto: Bildbyrån.

Bodø/Glimts skyttekung Kasper Junker, 27, lämnade under torsdagen den norska ligamästaren för spel med Urawa Red Diamonds i Japan. Innan dess hade han varit rejält omskriven. 

Norska tidningen Avisa Nordland rapporterade tidigare i veckan att Junker lämnat lagets träningsläger i taxi med orden: "Jag kan inte vara här längre". Bodø/Glimt meddelade sedan att laget hade nobbat ett bud från en japansk klubb och att klubben såg anfallarens agerande som oacceptabelt. Den norska klubben gav även besked om att man inte ville sälja anfallaren, men trots det har Junker nu alltså lämnat klubben. 

Annons

Nu berättar Junker om varför han lämnade träningslägret i Marbella. Han ville flytta och trodde att övergången till Urawa Red Diamonds skulle gå i stöpet. 

- Jag var i mina känslors våld och vid den tidpunkten uppfyllde jag alla förväntningar och krav. Ändå kunde de inte komma överens av någon galen anledning, säger han till danska Eurosport och fortsätter:

- Jag upplevde att affären var död igen och att jag skulle behöva gå igenom helvetet igen. Då tappar man huvudet ibland, och jag orkade inte längre. Jag kunde inte bara vara där och jag behövde få luft. Jag kunde inte vara där på hotellet. 

Junker stod i fjol för 27 mål och elva assist på 25 ligamatcher när det norska succélaget vann den norska högstaligan

Publicerad 2021-04-02 kl 20:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto