TV: Iniesta med drömmål - första fullträffen i Japan

Andrés Iniesta flyttade tidigare i år till Japan.
I dag slog han till med ett drömmål i Vissel Kobes 2-1-seger.

Se drömmålet i spelaren ovan.

Den spanske legendaren Andrés Iniesta, 34, gjorde under den gångna säsongen sin sista säsong med Barcelona, firade ytterligare en spansk ligatitel och tackade i sommar för sig i det spanska landslaget efter uttåget mot värdnationen i VM i Ryssland.

I eftermiddag gjorde han sin tredje ligamatch för nya klubben Vissel Kobe, den här gången mot Jubilo Iwata i den japanska högstaligan och slog i den 15:e minuten till med ett drömmål. 34-åringen smög sig in i straffområdet, tog emot ett instick av Lukas Podolski, rundade läckert en försvarare och avslutade med att rulla in 1-0.

I andra halvlek utökade Vissel Kobe till 2-0 genom Kyogo Furuhashi, medan Jubilo Iwata reducerade till 2-1, vilket också blev slutresultatet till Iniesta och hans lagkamraters första seger på tre matcher.

Vissel Kobe är fyra i tabellen med 16 poäng upp till Sanfrecce Hiroshima i serieledning.

Publicerad 2018-08-11 kl 14:01