Sam Larsson framspelare när svensklaget kryssade

Kina

Dalian Pro, med Sam Larsson och Marcus Danielson från start, spelade 1-1 i måndagens ligamatch mot Shanghai Shenhua.
Målet gjorde förre PL-spelaren Salomon Rondon, på pass från just Sam Larsson.

Sam Larsson och Marcus Danielson befinner sig som bekant i kinesiska ligan nu för tiden, och i dag måndag startade både för Dalian Pro i kryss-matchen mot Shanghai Shenhua.

Svensklaget skulle ta ledningen efter bara 33 minuter i matchen, genom den förre Premier League-spelaren Salomon Rondon – på pass från Sam Larsson. Och ledningen skulle de hålla länge.

Resultatet 1-1 stod sig hela den första halvleken, och stora delar av den andra. Fram till den 87:e minuten, då motståndarlaget Shanghai Shenhua skulle hitta en kvittering. Detta genom Jinhao Bi.

Matchen slutade 1-1, vilket betyder att Dalian Pro nu har elva poäng på elva matcher, och befinner sig därmed på en sjätteplats i grupp-A i den kinesiska ligan - där det totalt finns åtta lag i gruppen.

I svensklagets startelva fanns även den förre Napoli-spelaren Marek Hamsik, men han klev av matchen poänglös och varnad.

Publicerad 2020-09-14 kl 17:52