TV: Mardröm för Oscar - missar två straffar på elva minuter

Kina

Den tidigare Chelsea-stjärnan Oscar vill nog helst bara glömma 1-0-förlusten för hans Shanghai SIPG mot Urawa i asiatiska Champions League. På elva minuter i den andra halvleken missade brassen två straffar - den ena riktigt grovt.

Den tidigare Chelsea-stjärnan Oscar hade ingen rolig dag när hans Shanghai SIPG mötte Urawa Reds på bortaplan i asiatiska Champions League. Det japanska hemmalaget tog ledningen i slutet på första halvlek, men i andra hade Oscar chansen att ta sitt lag tillbaka.

Först vann brassen själv en straff. Men från elva meter styrde Shusaku Nishikawa bollen upp i ribban och ut. Bara elva minuter senare fick kineserna en ny straff och Oscar fick chansen att revanschera sig. Men brassen stod då för en horribel miss när han brände bollen högt över.

Shanghai SIPG förlorade matchen med 1-0 och Oscar blev stor syndabock. Urawa Reds gick därmed om kineserna i gruppen.

Oscar blev en av världens bäst betalda fotbollsspelare när han lämnade Chelsea för kinesiska Shanghai SIPG i slutet på förra året.