TV: Bale sköt Real Madrid till "VM-final"

Klubblags-VM

Gareth Bale fick en drömcomeback och sköt Real Madrid till final i klubblags-VM. Han hoppade in i den 81:e minuten och avgjorde på mindre än en minut semifinalen mot Al Jazira till 2-1.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Real Madrid inledde matchen starkt med stort bollinnehav och flera vassa kombinationer framåt. Ronaldo nådde i den åttonde minuten högst på hörna och nickade via en försvarare mot mål, vilket pressade Ali Khaseif till en jätteräddning.

Men trots flera heta målchanser och två bortdömda mål, så var det inte Real Madrid som skulle göra matchens första mål. I den 41:e minuten chockade Romarinho bortalaget genom att ge sitt Al Jazira ledningen med 1-0 till halvtid.

Al Jazira var i inledningen av andra halvlek dessutom nära att göra 2-0 efter en kontring, men fick målet bortdömt för offside efter videogranskning.

Men därefter var det Real Madrids tur att få fira mål. Ronaldo höll sig i den 53:e minuten framme i straffområdet, tog emot ett instick och sköt 1-1. Real Madrid fortsatte därefter att trycka på för ett ledningsmål, men det var inte förrän efter ett byte som målet kom.

Gareth Bale gjorde i den 81:e minuten comeback efter skada och visade klass direkt, när han bara sekunder efter inhoppet sköt 2-1 från nära håll till ledning. Det stod sig matchen ut och betydde att klubben avancerade till final mot Gremio i turneringen.