TV: Ronaldos jättemiss - nickar helt snett vid öppet mål

Klubblags-VM

Cristiano Ronaldo hade inte sin bästa dag i Real Madrids semifinal i Klubblags-VM mot Club America. Ballon d'Or-vinnaren bommade bland annat helt öppet mål med pannan.

Real Madrid - Athletic Club
Real Madrid
Athletic Club
STREAMA PÅ SÖNDAG

Cristiano Ronaldo fick ta emot Ballon d'Or i måndags som världens bästa fotbollsspelare 2016. Men även världens bästa kan ha sämre dagar. I Klubblags-VM:s semifinal mot Club America brände Real Madrid-stjärnan flera heta chanser.

Bland annat hade han en nick i stolpen i den första halvleken, ur ett mycket bra läge. Men den största missen skulle komma i den andra halvleken. I den 65:e minuten blev Ronaldo sopren framför mål, och kunde nicka bollen mot det öppna målet. Nicken blev dock helt sne.

Till portugisens försvar kan sägas att Karim Benzema fanns precis framför Ronaldo och störde.

Till slut skulle det dock lossna för Ronaldo. I den sista tilläggsminuten frispelades portugisen och satte säkert dit slutresultatet 2-0. Se målet här.