POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Argentina ligger risigt till - Maradona ska diskutera framtiden

Diego Maradona har redan garderat sig. Fotbollsikonen har meddelat att han ska diskutera sin framtid som förbundskapten i Argentina efter VM-kvalet - det kan sluta illa för Argentina.

Argentina riskerar att missa ett VM-slutspel för första gången sedan 1970. Inför de två sista omgångarna i Sydamerikakvalet ligger Argentina på femte plats, som innebär extrakval mot ett lag från Mellan- eller Nordamerika.

Men vill det sig riktigt illa så missar Argentina både en plats bland de fyra främsta och kvalplatsen. Peru hemma i Buenos Aires på lördagen och Uruguay borta på onsdag är vad som återstår - och den avslutande matchen i Montevideo kan bli en riktig rysare.

Uruguay har också siktat in sig på Sydafrika. Bara en poäng bakom Argentina står Uruguay först inför en annan synnerligen viktig drabbning. På lördagen väntar Ecuador borta. Ett Ecuador som är gruppfyra, en poäng före Argentina och två före Uruguay.

Brasilien och Paraguay är redan VM-klara. För grupptrean Chile räcker det troligen med oavgjort borta mot åttan Colombia för att kunna kvittera ut VM-biljetten. Men Colombia och sjuan Venezuela är inte heller avsågade. Ett par dramatiska dagar kommer att avgöra kvalet i Sydamerika.

TT

Publicerad 2009-10-09 kl 18:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå