Argentina mållöst utan Messi

Landslag

Uruguay, Chile och Paraguay är obesegrade efter den andra omgången i det sydamerikanska VM-kvalet i fotboll.

Däremot är Argentina, utan skadade stjärnan Lionel Messi, fortfarande utan seger och utan mål efter 0-0 borta mot Paraguay.

Brasilien tog sin första seger, efter förlusten mot Chile i första matchen, och vann över Venezuela med 3-1. Willian gjorde brassarnas första mål efter bara 40 sekunder. Han gjorde även 2-0 strax före halvtid. Brasilien spelade utan sin stjärna Neymar som är avstängd.

Copa América-vinnaren Chile besegrade Peru med 4-3. Matchen hade tre tvåmålsskyttar, Chiles Alexis Sánchez och Eduardo Vargas och Perus Jefferson Farfán. Peru fick en spelare utvisad redan i den 23:e minuten.

Uruguay tog en odiskutabel seger över Colombia med 3-0 och Ecuador slog Bolivia med 2-0. Regnet öste ner i första halvlek i Quito, men det lugnade ner sig under andra halvlek. Ecuador gjorde sina mål under matchens nio sista minuter.

Publicerad 2015-10-14 kl 08:45