POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Australiens kontroversiella stjärna – visade sexbilder på Facebook

Lisa De Vanna är den kontroversiella stjärnan som ska sänka Sverige. Flera gånger har hon hamnat i trubbel – och var nära att missa VM efter schism med tränaren.

När Sverige möter Australien på söndag får man se upp med Lisa De Vanna, proffset som nu spelar amerikanska WPS, och som blev uttagen i världslaget efter insatserna i VM 2007.

De Vanna var dock nära att missa mästerskapet i Tyskland, efter att hon kort innan Australien trupp skulle tas ut, hamnade i stort bråk med förbundskaptenen och landslagsstaben.
De Vanna skickades hem från en samling efter att hon vägrat ta foto med landslaget, nekat till att prata med media och inte fullföljt träningsförberedelser inför en match med Nya Zeeland.

- De Vanna-frågan, vad den gör – från lagets och tränarens perspektiv – är att ta upp tid och distrahera oss från vad vi försöker sätta ihop. Det hjälper inte, sa förbundskapten Tom Sermanni, som trots det ändå tog med henne i VM-truppen.

Stjärnan har också hamnat i kontroverser efter att det återfanns bilder på hennes Facebook-sida, där personer simulerade sex på ett upprörande sätt. Ett 13-årigt fan såg bilderna, varpå hennes mamma reagerade starkt och De Vanna tvingades ta bort dem.

De Vanna är känd i Sverige efter att hon representerade AIK under säsongen 2008.

Publicerad 2011-07-07 kl 11:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå