Belgien slog Franrike i målfest - Fellaini bakom segern

Landslag

Sju mål blev det i landskampen mellan Frankrike och Belgien.
Marouane Fellaini stod för två av dem och blev matchvinnare.

Träningsmatchen mellan Frankrike och Belgien blev en riktig målfest. Manchester Uniteds Marouane Fellaini gjorde både 1-0 och 2-0 för Belgien i den första halvleken. I den andra fyllde Romas Radja Naingolan på med 3-0 innan Mathieu Valbuena reducerade för Frankrike.

Eden Hazard såg med en säker straff till att göra 4-1 för Belgien. Men trots den stora ledningen så skulle det bli lite spännande innan matchen var slut. Nabil Fekir satte 2-4 i den 89:e minuten och kort därefter slog Dimitri Payet till och reducerade ledningen till ett mål.

Men närmare än så kom alltså inte Frankrike, Belgien gick segrande ur sjumålsfesten.

Publicerad 2015-06-07 kl 23:08