Bendtner nära att frälsa Danmark - men Italien kvitterade på tilläggstid

Han har hånats ordentligt de senaste åren.

Ikväll var Nicklas Bendtner nära att frälsa Danmark med sina två mål.

Men Italien kvitterade på tilläggstid.

Nicklas Bendtner

Danmark hade allt i egna händer inför matchen mot Italien - vinst och man hade tagit ett rejält grepp om andraplatsen. I Danmark fick Nicklas Bendtner chansen från start - och han var på väg att frälsa sitt Danmark.

Italien tog ledningen i den första halvleken genom Osvaldo - men Bendtner kvitterade på tilläggstid av den första halvleken. Och i den 79:e minuten gjorde Bendtner 2-1 för Danmark - och alla trodde att danskarna skulle vinna. Men Italien ville annorlunda och Aquilani kvitterade på tilläggstid.

Danmark ligger trea i grupp B med en match kvar - på samma poäng som Bulgarien. I sista omgången möter Danmark Malta medan Bulgarien tar emot Tjeckien.