Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Bosingwa: ”Jag vägrar spela under Bento”

José Bosingwa vägrar spela i landslaget så länge Paulo Bento är förbundskapten. Bosingwa ska enligt den portugisiska tidningen A Bola sagt att han känner sig förolämpad och respektlöst behandlad av landslagstränaren.

Chelseabacken togs inte ut i truppen till playoff-matcherna till EM mot Bosnien-Hercegovina. Tränaren Paulo Bento förklarade under en presskonferens Bosingwas uteslutning. Bento anser att João Pereira och Sílvio som valdes före Bosingwa ger bättre alternativ rent mentalt och känslomässigt.

– Jag kan inte förstå vad Paulo Bento menade med mentalt och känslomässigt. Det finns inte många spelare som är på nivån jag har uppnått. Jag skulle inte nått dit om jag vore svag på de områden han pratade om, säger Bosingwa.

José Bosingwa säger att han aldrig ville kommentera Paulo Bentos val och att det måste respekteras, men att kommentarerna från tränaren var droppen.

– Så länge han är tränare för Portugal kommer jag inte ta på mig landslagströjan. Han är en konfliktfylld tränare som i mina ögon varken har mental eller känslomässig kapacitet att leda en grupp av män, säger Bosingwa som ett sorts gensvar mot Paulo Bentos kommentarer.

Tidigare har Ricardo Carvalho gått ut med att han vägrar spela i landslaget efter en dispyt med Paulo Bento som resulterade i att Carvalho lämnade landslagsträningen.

Publicerad 2011-11-08 kl 12:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons