Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Brasilien manövrerade lätt ut ett skadedrabbat England

England möter Brasilien på neutral mark i Qatar. Wayne Rooney får för första gången bära lagkaptensbindeln för England eftersom Gerrard, Terry, Ferdinand och Lampard är skadade.

1-0 47' Nilmar
Straffmiss 56' Fabiano

Matchen domineras klart av Brasilien, i vad som mycket möjligt kan vara VM-finalen nästa sommar. Nilmar kommer gång på gång runt på kanten och i den 47:e minuten når Elanos djupledslobb fram till Villareal-yttern som elegant lobbnickar bollen över en utrusande Foster.

Knappt tio minuter senare visar återigen Foster sin brist på timing och slår omkull en fri Nilmar och orsakar en straff. Lite tröst till United-keepern när Luis Fabiano slår straffen över.

Matchbilden förändras inte efter ledningsmålet och straffen utan Brasilien fortsätter att dominera matchbilden totalt. England är märkbart svaga utan kvartetten Terry, Ferdinand, Gerrard och Lampard. Inbytte Defoe kommer upp på en del djupledsbollar och laget producerar några hörnor då och då, men det är bara när Rooney kommer till skott som det blir någorlunda farligt.

Brasilien övertygar med sitt pigga och spännande spel. Gilberto Silva var en gigant på mittfältet och Nilmar var en pigg och fartig fläkt på kanten matchen igenom.

Total dominans av Manchester-spelare i Englands elva. Hela sju spelare kommer från City eller United.

England
Foster
Brown - Upson - Lescott - Bridge
Wright-Phillips - Jenas - Barry - Milner
Bent - Rooney

Brasilien
Cesar
Maicon - Lucio - Silva - Bastos
Gilberto Silva - Melo
Elano - Kaka - Nilmar
Fabiano

Publicerad 2009-11-14 kl 20:19
Annons
Annons
Annons