Carrick hyllas: "Han var vår överlägset bästa spelare"

Landslag

Michael Carrick fick hoppa in i halvtid i träningslandskampen mot Italien och enligt Wayne Rooney var han planens klart bästa spelare.

Michael Carrick som nyligen skrev ett nytt ettårskontrakt med Manchester United spelade från start i segermatchen mot Litauen i förra veckan.

I går fick han även en dryg halvleks spel när England spelade 1-1 mot Italien och enligt hans lagkamrat Wayne Rooney var han lagets bästa spelare.

"Han var överlägset bäst"
-Carrick var överlägset den bästa spelaren på planen. Han hoppade in och styrde upp vårat spel och då tog vi över kontrollen över matchen. För mig var han den stora skillnaden mellan lagen i den andra halvleken, menade Rooney enligt Daily Mail.

Även förbundskapten Roy Hodgson var nöjd med Carricks insats.

-Michael gjorde mycket bra ifrån sig.Vi experimenterade i den första halvleken och Phil Jones klarade sig bra på mitten, men vi saknade spelare som Carrick och Wilshere, sa Hodgson efter matchen.

Pellé målskytt
Efter det att Italien tagit ledningen i den första halvleken på nick av Southampton-anfallaren, Graziano Pellé, kvitterade England i den andra halvleken efter ett vackert mål av inhoppande Andros Townsend.

Matchen slutade 1-1.

Publicerad 2015-04-01 kl 11:25