Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Costa nobbar Brasilien - för spel med Spanien

Foto: AP

BARCELONA. Diego Costa tackar nej till Brasilien. Nu väntar han på att bli kallad av Spaniens föbundskapten Vicente Del Bosqué.

Diego Costa som har dubbelt medborgarskap för Brasilien och Spanien har ännu inte spelat någon officiell landskamp för något av länderna. Efter succén i Atlético Madrid har den stora frågan därför blivit vilket land han ska välja. Och dragkampen mellan länderna fortsätter. Nu lär huvudpersonen ha tackat nej till det brasilianska landslaget för de två vänskapsmatcherna mot Honduras och Chile i november.

Diego Costa har ännu inte gjort något uttalande över vilket landslag han vill representera men nu talar det mesta för att det är Spanien som gäller. Spanska medier rapporterar också att Diego Costa bara väntar på att bli kallad av Spaniens förbundskapten Vicente Del Bosqué.

Men sagan kan leva vidare även efter det. Enligt tidningen SPORT är nämligen brasilianska förbundet redo att gå till domstol i ärendet för att hindra spelaren att spela för det spanska landslaget.

Alexandra Jonson

Publicerad 2013-10-29 kl 13:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons