Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Cupen ställde till det för Petter

Många, inklusive han själv, ville se Petter Andersson i landslaget. Men Svenska Cupen ställde till det för hammarbyaren.

- På grund av krock med Svenska Cupen kommer vi inte använda några spelare från Kalmar eller Hammarby, sade Lars Lagerbäck när han presenterade sin landslagstrupp.
Framgång föder framgång brukar det heta. Men för de spelare som är landslagaktuella i Kalmar och Hammarby som ska mötas i Svenska Cupens semifinal innebär det en missad landslagschans.
- Efter som det har varit så svårt att hitta speldatum för svenska cupen så har vi bestämt oss för att inte använda några spelare ur Kalmar eller Hammarby till matchen mot Frankrike för att den inte ska behöva flyttas, sade Lagerbäck.

Ingelsten var aktuell

Av de spelare som sades vara aktuella nämnde Lagerbäck Petter Andersson och Viktor Elm. Assisterande förbundskaptenen Roland Andersson berättade också att även Patrik Ingelsten varit uppe i diskussionen.
Krocken med cupsemifinalen påverkade även U21:orna som spelar samtidigt som A-landslaget. Även där var det en Elm-broder som drabbades; i det här fallet Viktors yngre broder Rasmus.

Publicerad 2008-08-12 kl 15:04
Annons
Annons
Annons