Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Danska förbundskaptenen skyddar Bendtner: "Presterar hos oss"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nicklas Bendtner har minst sagt haft det tufft i Wolfsburg i år. Ändå så försvaras han av förbundskaptenen Morten Olsen inför kommande EM-kvalet
– I landslaget så presterar Bendtner, säger Olsen till BT.

Det har totalt blivit 18 matcher för Nicklas Bendtner i årets Bundesliga där han bara lyckats göra ett mål. Dansken har oftast fått nöja sig med att sitta på bänken och fått nöja sig med kortare inhopp. Kritiken mot anfallaren har under säsongen växt mot 27-åringen från den tyska publiken som börjat kritisera hans fotbollskunskaper.

Idag tar den danska förbundskaptenen Morten Olsen ut sin landslagstrupp inför Danmarks landskamperna mot Montenegro och Serbien, där anfallaren ändå förväntas vara med.

– Jag kan inte bland mig i hans situation i Wolfsburg då jag bara kan reflektera över den senaste landslagssamlingen. Där presterade han. Det är de som vi går efter, resten är mellan Wolfsburg och honom, säger Olsen till den danska tidningen BT.

Olsen förklarar också för tidningen att Bendtners situation nere i Tyskland på sikt är ohållbar då han behöver få mer speltid.

Publicerad 2015-05-20 kl 07:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons