POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

DANSKKOLLEN TISDAG – "Zlatan behøver vi ikke bruge så meget tid på"

Fotbollstemperaturen närmar sig kokpunkten inför ödesmatchen på lördag. Vad sysslar lillebror i sydväst med? Fotbollskanalen.se håller koll.

• Nu är det färdigsnackat om Zlatan. Peter Bonde, assisterande tränare i det danska landslaget, tycker att det räcker.
- Ham behøver vi ikke bruge så meget tid på, säger han och menar att spelarna har nog koll på svensken.

Danska tabloiden Extra Bladet verkar tro att danska folket lider av dåligt självförtroende så de känner sig manade att stärka den danska självkänslan genom att lista tio saker som danskar är bättre på än vad svenskarna är. De verkar dock ha missat vad det hela handlar om på lördag. Bara en av nio punkter handlar om fotboll.

• Allt är inte frid och fröjd i det danska landslaget. Fiorentinas back Martin Jörgensen tycker inte att Nicklas Bendtner följer reglerna i det danska landslaget. ”Han förstår inte att reglerna gäller oss alla”, säger Jörgensen till sporten.dk.

• Zlatan Ibrahimovics uttalande om att Danmark inte har spelarmaterialet för att spela 4-3-3 har blivit till rubriker runt om i dansk media.

• FCK:s Jesper Grönkjaer och Palermos Simon Kjaer vilade på tisdagens danska träning. En som nog skulle slippa Kjaer är Zlatan Ibrahimovic som hade dansken som ryggsäck i mötet på Råsunda ”Det är fortfarande tidigt i veckan, vi får se i dagarna vem som blir spelklar”, säger förbundskapten Morten Olsen till dansk TV.

• Markus Rosenberg är i Danmark ihågkommen som spelaren som Christian Poulsen boxade i magen i vad som blev upprinnelsen till den incident där en dansk supporter sprang in på planen och attackerade domaren. Till sporten.dk säger Rosenberg att han inte kommer att medvetet irritera Poulsen – men medger med ett skratt att Poulsen har boxningstalang.

Publicerad 2009-10-07 kl 00:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå