Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Den hårda uppmaningen till Balotelli: Väx upp – eller glöm landslaget

Mario Balotelli måste mogna om det ska bli mer landslagsspel. Det menar presidenten i italienska fotbollsförbundet.
- Balotelli har fortfarande problem, säger Giancarlo Abete enligt the Guardian.

Mario Balotelli nobbades nyligen från landslaget när Italien nu spelar EM-kval – man vann ju mot Slovenien och spelar senare i veckan mot Ukraina.

Förbundskapten Cesare Prandelli har infört hårda disciplinära regler och kräver att sina spelare uppför sig i klubblagen, något som Prandelli alltså inte anser att Balotelli gjort. Nu menar italienska fotbollsförbundets president Giancarlo Abete att det kan bli svårt för Balotelli att ta sig in i landslaget – om han inte skärper till sig.

- Balotelli har fortfarande problem och saknar kontinuitet. Han behöver mogna och det måste vara ett val som han själv gör. Vi hoppas att han växer upp och lägger allt fokus på sin tekniska kvalitet.

Balotelli anses ju vara en av de största talangerna i Europa, men 20-åringen har flera gånger hamnat i blåsväder och har svårt att hantera sitt temperament. Men förbundskapten Prandelli har inte gett upp hoppet om Balotelli.

- Han besitter extraordinär talang men måste vara mer konsekvent i sina prestationer. Om det händer, då ska jag fundera på att plocka med honom.

Publicerad 2011-03-28 kl 22:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons