Diego Costa efter brutna måltorkan: "Började verkligen störa mig"

Landslag

Efter 515 mållös minuter bröt Diego Costa måltorkan i det spanska landslaget med sitt 3-0 mot Luxemburg.
- Det här målet ger mig en ny start, säger Chelsea-stjärnan till TVE.

Diego Costa har inlett sin Chelsea-karriär strålande och öst in mål i säsongsinledningen. Men i det spanska landslaget har han dragit runt på en lång måltorka. Men i EM-kvalmatchen mot Luxemburg fick anfallaren äntligen göra mål igen.

I den 69:e minuten satte Costa dit 3-0 för Spanien och avslutade den 515 minuter långa måltorkan.
- Jag måste tacka tränaren (Vicente Del Bosque) för hans stöd. I varje match fick jag en ny chans, säger Diego Costa till TVE.

Spanien förlorade mycket överraskande mot Slovakien i förra rundan, vilket bland annat ledde till att Iker Casillas petades till förmån för David De Gea i mötet med Luxemburg. Diego Costa var efter segern lättad både över att själv ha hittat målet och att laget lyckades vinna igen.

- Det började verkligen störa mig. Det störde mig att jag inte gjorde mål och det störde mig verkligen att laget förlorade. Men det här målet ger mig en ny start, säger Costa.
Publicerad 2014-10-13 kl 08:30