Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Domarbasen hjälper Hansson med kristeam: "Livet måste gå vidare"

Domarbasen Bosse Karlsson har ett kristeam som hjälper Martin Hansson efter onsdagens playoff-dramatik. Själv tar han svensken i försvar.

- Martin har gjort så många fantastiska matcher i år, men alla fokuserar på det här enda misstaget. Det är väldigt orättvist, säger Karlsson.

Han lyfter bland annat fram Champions League-mötet mellan Real Madrid och Marseille, den allsvenska avslutningen IFK Göteborg-AIK och finalen i Confederations Cup där Brasilien tog sin an USA.

- Strålande insatser allihop. Men man läser inte en rad om dem. Det står bara om just den här situationen. Och nu visar ju dessutom the Times grafikgranskning att Martin inte kunde ha sett handsen, säger Bosse Karlsson.

Dagligen pratar han med Hansson, som inte uppges må något vidare efter det inträffade.

- Det gäller att ta sig igenom den här kriskurvan. Man skakar inte bara av sig sådana här saker över en natt. Det gäller att samtala, samtala, samtala. Vi ska höras igen i kväll, säger Karlsson.

Hansson själv till Sveriges Radio Blekinge:

- Livet måste gå vidare, jag ska nog överleva den här stormen också.

Vilka effekter domslutet mellan Irland och Frankrike får bestäms av Fifa. Men från svenskt håll har man förtroende för Hansson.

- Domarna vet att de åker till matcherna som ett team, och att vi klarar ut det här tillsammans. Vi ledare finns till hands för att hjälpa till.

Publicerad 2009-11-20 kl 13:21
Annons
Annons
Annons