Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

"Drillo" om petningen av Källström: "Han gjorde ingen jättematch mot Färöarna"

Foto: Scanpix

Egil "Drillo" Olsen

Kim Källström är petad mot Norge.
Egil "Drillo" Olsen menar att mittfältaren gjorde en svag insats i sin senaste landskamp.
- Han gjorde ingen jättematch mot Färöarna, säger förbundskaptenen till fotbollskanalen.se.

Det mesta snacket inför Sveriges träningslandskamp mot Norge har handlat om Erik Hamréns petning av Kim Källström. Norge förbundskapten Egil "Drillo" Olsen vill inte uttala sig om sin kollegas beslut mer än att han anser att Källström var en av många svenskar som gjorde en svag insats mot Färöarna.

- Jag är inte rätt person att svara ordentligt på det. Jag har bara sett Sverige i två matcher, mot Färöarna och Österrike. Men mot Färöarna gjorde han ingen jättematch. Men jag kan inte riktigt värdera honom som spelare över en längre tid, säger "Drillo" till fotbollskanalen.se.

Anledningen till att Källström petats är att han inte får någon speltid i Spartak Moskva. Egil "Drillo" Olsen har samma problem med Daniel Braaten. Mittfältaren är klubblös efter att ha lämnat franska Toulouse - men mot Sverige får han ändå spela från start.

Hur länge kan du ha med Daniel Braaten i truppen?

- Jag gamblar lite med honom på grund av spetskompetensen och med hans personlighet. Han tycker att allt är bra, det ordnar sig säkert, säger han. Han är medveten om att han måste ha en klubb om han ska vara med här, men han får chansen från start mot Sverige och om han gör en bra match så får vi ju se. Så det hoppas jag att han gör. Men man vet ju aldrig med Daniel, säger "Drillo".

Publicerad 2013-08-13 kl 16:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons