Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Dunga: Ingen speciell bevakning på Messi

Brasiliens förbundskapten Dunga säger att man inte kommer att göra något speciellt för att stoppa Argentinas stjärna Leo Messi.

Inför prestigemötet mellan Brasilien och Argentina i det sydamerikanska VM-kvalet fick Leo Messi ledigt från ligapremiären mot Sporting Gijon av Barcelona för att han skulle få gott om tid att förbereda sig inför landskampen.

Messi är en av nyckelspelarna i den, för fjärdeplacerade Argentina, extremt viktiga kvalmatchen. Men enligt Brasiliens förbundskapten Dunga kommer man inte anpassa sitt försvarsspel för att stoppa Messi.
- Man måste hålla koll på alla spelare. Man kan inte bara markera en spelare och låta de övriga tio röra sig fritt, sade han enligt AP.

För Argentina är matchen något av en måstematch då man ligger på fjärde plats i det sydamerikanska kvalet, där fyra lag går vidare direkt till VM. Landet på femte plats får kvala mot dem som kommer på fjärde plats i det nordamerikanska kvalet. Argentina har inför matchen mot Brasilien 22 poäng, närmast bakom skuggar Ecuador på 20 poäng.

Publicerad 2009-09-03 kl 08:47
Annons
Annons
Annons