Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Durmaz saknades på landslagsträningen - av försiktighetsåtgärd

Jimmy Durmaz har nu tränat en vecka med landslaget efter skadefrånvaron. Under onsdagens träning var han dock inte med och tränade - men endast av ren försiktigthetsåtgärd.
- Han har inte åkt på något bakslag utan vi tar det bara försiktigt, Anders Valentin till Fotbollskanalen. 

Tidigare i veckan pratade Fotbollskanalen med Jimmy Durmaz om skadeläget och om det finns en chans att spela mot Italien på fredag. Durmaz sa då att kroppen känns bra och att han inte känner av något av ljumskskadan. 

Under onsdagens träning avstod dock Durmaz från att vara med på träningen. Enligt landslagsläkaren Anders Valentin var det bara av syftet att vara försiktig.

- Det var en ren försiktighetsåtgärd. Jimmy har varit skadad i flera veckor och har precis kommit tillbaka och bara tränat fullt i en vecka. Med tanke på att det är match redan på fredag så vilar han under onsdagens träning. Han har inte åkt på något bakslag utan vi tar det bara försiktigt, Anders Valentin till Fotbollskanalen. 

Förbundskaptenen Janne Andersson har även påpekat att han inte ser Durmaz som en startspelare, då han har haft en och en halv månads skadefrånvaro. Men mittfältaren vill motbevisa sin förbundskapten.

- Jag kommer att förbereda mig för att få starta, sedan vet jag hur förutsättningarna är. Men om jag går ut och dominerar varje träning så tror jag att han kanske kommer ändra bild av det, sa Durmaz tidigare i veckan.

Marcus Rohdén klev av träningen under onsdagen, på grund av lättare problem med en ljumske. För övrigt så var det inga avbrott eller skador på resterande spelare. 

Publicerad 2017-11-08 kl 13:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons