Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Edmilsons attack: "Har bättre spelare än Diego Costa"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Diego Costas beslut att spela för Spanien istället för Brasilien påverkar inte VM:s hemmanation, det menar Edmilson.
– Vi har bättre spelare än Diego Costa, säger han.

Under tisdagen hölls ett evenemang i Madrid för att fira att där är 100 dagar kvar till VM. En av de inbjudna gästerna var José Edmilson som under sin spelarkarriär spelade över 40 landskamper för det Brasilien.

Med tanke på att Diego Costa under onsdagskvällen förväntas göra sin debut för det spanska landslaget, blev det en del snack om Atlético spelaren som valt Spanien framför Brasilien, och Edmilson menar att Costa tagit helt rätt beslut.

– Han har haft en bra säsong med Atlético. Men det är en spelare som inte är välkänd i Brasilien och som har haft sina idrottsliga framgångar i Spanien. Jag tycker att han har tagit rätt beslut. Han har sin prestige här där folk känner till honom och det känns bra att han tar på sig den spanska tröjan, säger Edmilson enligt Marca.

Men Edmilson var även tydlig med att han inte tror att Costas beslut påverkar Brasilien, och menar att landet redan har ett flertal bättre spelare.

– Jag tror att han har sin historia och kommer lyckas i en annan tröja. Jag tror att vi har flera spelare som är mer förberedda och bättre än Diego Costa. Han har väldigt lite av Brasilien i sig, säger Edmilson.

Publicerad 2014-03-05 kl 17:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons