Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

Efter bisarra polis-scenerna - Valencia svarar: "Löjlig häxjakt"

Foto: Scanpix

Enner Valencia sades fejka skada för att fly undan polis i Ecuadors senaste landskamp. Nu går han själv ut och talar om situationen som handlar om underhållsbidrag till dottern.
- Den löjliga häxjakten mot mig har skadat mitt anseende som ansvarsfull pappa, skriver han på sitt Twitterkonto.

Det var i landskampen mellan Ecuador och Chile som Enner Valencia - till vardags i Premier Legaue där han nu är utlånad till Everton från West Ham - blev utburen på bår och fick syrgas.

Fox Sports skrev att Valencia fejkade en skada för att genom bårens hjälp komma undan polisen på arenan. Han ska vid den tiden ha haft en arresteringsorder på sig. Flera medier skrev att Valencia var skyldig sin exfru 147 000 kronor för underhållsbidrag av deras femåring.

Nu har Enner Valencia, via sitt Twitterkonto, publicerat ett långt uttalande (läs hela under texten) där han försvarar sig. Det drivs en häxjakt mot honom, menar han.

”Det här är sanningen inte alla känner till. Jag har under de senaste två åren fört över 80000 pund men har förbjudits att etablera en normal relation med min dotter. Bland annan fakta är det känt att hon har köpt en lyxbil, smycken, flera resor samtidigt som min dotter har lämnats ensam”, skriver han bland annat.

”De senaste dagarnas löjliga häxjakt mot mig har skadat mitt anseende som ansvarsfull pappa”, skriver Valencia och meddelar att han har lämnat en motanmälan mot dotterns mamma.

Arresteringsordern ska ha dragits tillbaka mot Valencia.

Ecuador möter Bolivia på bortaplan tisdag kväll.

Publicerad 2016-10-10 kl 17:15
LANDSLAG

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER