POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
26v

Efter kritiken - Balotelli: "När saker går bra hoppas jag att de fortsätter att hata mig"

Foto: Bildbyrån

Mario Balotelli spelade från start i Italiens 1-1-möte med Polen i förra veckan.
Anfallaren lämnade planen mållös och efter matchen fick han kritik för sin insats.
- När saker och ting går bra för mig hoppas jag att de fortsätter att hata mig, säger anfallaren enligt Football Italia.

Mario Balotelli spelade från start när det italienska landslaget mötte Polen i Nations League. Anfallaren svarade dock för en blev insats i 1-1-mötet och efter matchen fick han utstå hård kritik från flera håll.

Kritikerna menade bland annat att det var konstigt att den anfallaren fick chansen överhuvudtaget. Inför mötet med Polen hade Balotelli inte gjort en enda 90-minuters match och många var frågande till varför Roberto Mancini tog ut anfallaren i truppen.

Trots kritiken verkar Balotelli ta det hela med ro.

- Att läsa vad människor skriver och se hur många människor som hatar mig är jättetrevligt, säger Balotelli enligt Football Italia.

- När saker och ting går bra för mig hoppas jag att de fortsätter att hata mig och inte stötta mig. Det enda rätta är att agera kontinuerligt.

Balotelli spelar för närvarande i franska Nice, men under sommaren ryktades han vara på väg tillbaka till Italien och Serie A.

- Det fanns definitivt en förklaring till varför jag inte ville återvända till Serie A och jag tror det hela är tydligt nu, säger Balotelli.

Publicerad 2018-09-15 kl 08:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå