POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Ekwall synar EM-stjärnorna - först ut Anders Svensson

Nu börjar TV4:s nya intervjuprogram inför sommarens stora fotbollsfest, "Ekwall synar: EM-stjärnorna".
- Det låter nog lite värre än vad det egentligen är, säger Patrick Ekwall om sitt nya intervjuprogram som har premiär på tisdag klockan 22:00 i TV4 Sport.

I fem program träffar vi fem olika svenska EM-stjärnor i Ekwalls studio.

- Programmet känns framförallt väldigt avslappnat. Det är till viss del lite av det stuket som vi har kört i "Ekwall vs Lundh", även om det inte drar iväg så mycket. Jag och gästen pratar fotboll i lugn och ro, tittar på en del sköna inslag tillsammans och försöker reda ut saker och ting som jag tror att tittaren gärna vill veta, förklarar Ekwall.

Först ut är Anders Svensson.

- Det finns en väldigt intressant detalj i Svenssons landslagskarriär. Om än lite tråkig. Det är hur en så hyllad hjälte över en sommar kunde bli så ifrågasatt - och är det fortfarande - bara för att många ville ha in en annan spelare på hans plats. Det måste kännas oerhört konstigt och vi pratar en del om det.

Dessutom berättar Anders Svensson att han funderade på att helt strunta i landslaget eftersom den allmänna opinionen var som den var.

- Han började fundera på det i samband med VM i Tyskland, säger Ekwall.

Men det är inte bra ett program som är tyngt av allvar. Det blir en hel del skratt.
- Absolut! Och jag lovar att ni kommer att få se Anders Svensson så som ni aldrig har sett honom förut. Det är helt nya bilder med Anders, en gitarr och en schlagerklassiker, utlovar Patrick Ekwall.

Programstart: Tisdag 22:00 i TV4 Sport

Publicerad 2008-05-19 kl 23:53
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå