England inte alls kassa i Kazakstan

Landslag

England tog ett steg närmare fotbolls-VM i Sydafrika nästa år. Efter 4-0-segern borta mot Kazakstan har Fabio Capellos mannar vunnit samtliga sex matcher i kvalet och leder grupp 6 komfortabelt.

På lördagen inledde Gareth Barry målskyttet i den 40:e minuten, och strax före halvtid fyllde Emile Heskey på i målprotokollet. Kazakstan, som bara har en seger i kvalet, lyckades inte vända matchen utan fick i stället se England dra i från ytterligare efter mål från Wayne Rooney och Frank Lampard (straff).

Tvåa i gruppen är Kroatien på elva poäng - efter lördagskvällens 2-2-möte med Ukraina hemma i Zagreb. Kroaterna tog ledningen med 1-0 genom Mladen Petric redan i andra minuten men hamnade i underläge när Ukraina gjorde både 1-1 (Andrej Sjevtjenko, 13:e minuten) och 2-1 (Oleksij Gai, 54:e). Kroatiens 2-2-kvittering kom genom fixstjärnan och Tottenhamspelaren Luka Modric i 68:e minuten.