England tappade poäng i Polen

Landslag

England ledde länge bortamatchen mot Polen. Men polackerna kvitterade rättvist i den andra halvleken.

Tisdagens match mellan Polen och England skjöts upp på grund av skyfall. Matchen spelades istället på onsdagen och slutade oavgjort efter två hörnmål.

I den första halvleken var det Polen som inledde bäst, men det var England som tog ledningen efter att Wayne Rooney "nickat" in Gerrards hörna. På reprisbilderna såg det ut som Rooney använde armen eller möjligtvis axeln när han styrde in hörnan, men målet godkändes.

Polen bjöd på ett kreativt anfallsspel, men hade svårt att komma till de riktigt vassa lägena. När det väl gjorde det saknades allt som oftast skärpan i avsluten.

I den andra halvleken kom dock kvitteringen. Återigen på nick och återigen på hörna. Den här gången var det den polske mittbacken Glik som satte bollen i mål bakom Joe Hart. Det betydde 1-1 vilket också blev slutresultatet.

Laguppställningar:

Polen: Tyton - Piszcek, Wasilewski, Glik, Wawrzyniak - Krychowiak, Polanski, Wszolek, Grosicki - Obriniak, Lewandowski

England: Hart - Johnson, Jagielka, Lescott, Cole - Milner, Gerrard, Carrick, Cleverley - Rooney, Defoe

Publicerad 2012-10-17 kl 19:00