England utbuat av hemmapubliken

Landslag

Peter Crouch sena mål kunde inte dölja det faktum att England blev helt utspelat av Frankrike. Wembleypubliken buade ut Capellos landslag både under och efter matchen.

England var skadedrabbat och flera debutanter fick chansen - men det räcker nog inte som förklaring när Fabio Capello ska förklara hur hans England så totalt blev utspelat av Laurent Blancs franska landslag. Båda lagen gjorde usla VM - men Frankrike verkar ha kommit längre i arbetet med att återfinna formen.

Fransmännen tog lednignen efter en dryg kvart efter att Benzema och Malouda väggat sig igenom det engelska försvaret och den förstnämnde med ett skott ställt Ben Foster ssom stod på fel fot.

I andra halvlek ökade Frankrike på efter att Sagna sprintat förbi Gibbs på den franska högerkanten och med ett inlägg hittat Valbuena som volleybredsidade in bollen bakom Foster.

England reducerade i 86:e minuten då Peter Crouch med sin första bollkontakt stötte en hörna i mål.

Och när slutsignalen gick kom buropen igen, samma burop som hörts under matchen. Det engelska landslaget har en del att jobba på innan EM-kvalet återupptas i vår.

England-Frankrike 0-2
0-1 16' Benzema
0-2 55' Valbuena
1-2 86' Crouch

* * *

ENGLAND: Foster; Jagielka, Ferdinand, Lescott, Gibbs; Walcott, Henderson, Barry, Milner; Gerrard; Carroll.
AVB: Green, Richards, Warnock, Smalling, Cahill, Cole, Young, Johnson, Bothroyd, Crouch, Loach.

FRANKRIKE Lloris; Sagna, Mexès, Rami, Abidal; Nasri, M'vila, Gourcuff; Valbuena, Benzema, Malouda.
AVB:Carrasso, Mandanda, Sakho, Cabaye, Remy, Hoarau, Reveillere, Payet, Diarra, Kaboul, Gameiro, Clichy.

86 min. Crouch möter en hörna på volley och med sin första bollkontakt reducerar han för England

79 min. Gerrard får ett bra läge efter att Lloris inte kunnat hålla ett inlägg från Johnson - men skottet går just utanför.

77 min. Malouda ut - Payet in.

72 min. Carroll byts ut och ersätts av en annan debutant, Jay Bothroyd. Cardiffanfallaren blir därmed förste spelare från andradivisionen sedan 2007 att spela för England.

67 min. Benzema och Valbuena av - Loic Remy och Alou Diarra på

55 min. Sagna drar upp ett anfall på högerkanten och hans inlägg går förbi Nasri som försöker sig på en svår volley - men det gör inget eftersom Valbuena dyker upp bakom nasri och kan stöta bollen i mål.

46 min. Tre byten i halvtid. England plockar av Fredinand och Walcott och sätter in Micah Richards och Adam Johnson. I Frankrike tar debutanten Sakho Mexes plats

45 min. Piiiip. Domaren gör slut på engelsmännens lidande genom att blåsa för halvtid. Ska man hitta nån engelsk ljuspunkt är det kanske att Andy Carroll gjort ett ganska respektlöst intryck i sin debutlandskamp.

35 min. Hmmm... England ser riktigt dåliga ut. Båda lagen gjorde usla VM men sett till dagens match har England mycket mer arbete kvar än vad fransmännen har. Frankrike är klasser bättre än England.

26 min. Är det buande som hörs från Wembleys läktare? Capello ser inte så road ut av spelet från sin plats på engelska bänken.

16 min. Karim Benzema vrider och vänder vid straffområdeslinjen - och efter en väggpass med Malouda skaffar han sig skottläge och sätter 1-0 bakom Ben Foster i Englands mål.

1 min. Åhej! Andy Carroll gör sin första insats för Engalnd i landslagströjan. Han ordnar en frispark åt engelsmännen på fransk planhalva direkt. Gerrards frispark går genom muren men Lloris räddar.

Publicerad 2010-11-17 kl 23:48