England vann enkelt - Rooney tvåmålsskytt

Landslag

Wayne Rooney gjorde två mål när England slog Bulgarien med 3-0 och tog en komfortabel bortavinst.

Gary Cahill gav England ledningen i trettonde minuten och knappt tio minuter senare ökade Wayne Rooney på till 2-0 efter en hörna av Stewart Downing.

Från nära håll gjorde sedan Rooney 3-0 och andra halvlek blev en bekväm resa mot tre poäng för engelsmännen. England leder EM-kvalgrupp G på 14 poäng, tre poäng före Montenegro

Bulgarien-England 0-3
0-1 Cahill (13)
0-2 Rooney (21)
0-3 Rooney (45)

Bulgarien: Mihailov, Zanev, Bodurov, Milanov, Bandalovski, Ivanov, Georgiev, Martin Petrov, Stiliyan Petrov, Popov, Genkov.
Avb: Vladislav Stoyanov, Iliev, Marquinhos, Sarmov, Raykov, Kostadin Stoyanov, Kostadin Stoyanov.

England: Hart, Smalling, Cahill, Terry, Cole, Walcott, Parker, Barry, Downing, Young, Rooney. Avb: Stockdale, Jagielka, Baines, Milner, Lampard, Johnson, Defoe.

Publicerad 2011-09-03 kl 00:19