Estlands EM-dröm krossad

Landslag

Estland åkte på en riktig mina I den första playoff-matchen till EM hemma mot Irland. Gästerna krossade hemmalaget med 4-0. Två man blev utvisade i Estland som nu kan sluta drömma om EM.

Efter 34 minuter blev Andrei Stepanov utvisad i hemmalaget. Dessförinnan hade Keith Andrews gett irländarna ledningen. Efter 67 minuter satte Jon Walters 2-0 och tio minuter senare var det dags för nästa utvisning för Estland då Raio Piiroja blev utvisad. Mellan dessa situationer hade Robbie Keane hunnit göra 3-0 och matchen var avgjord.

Robbie Keane satte sedan 4-0 på straff i den 88:e minuten för att strö salt på såren och Estlands EM-dröm är över. Giovanni Trapattonis Irland däremot kan börja boka sina biljetter till nästa års EM-slutspel.

Publicerad 2011-11-11 kl 23:12