Everton-anfallaren gjorde "dödstecknet" mot publiken och visades ut

Landslag

Everton-anfallaren Cenk Tosun gjorde Turkiets första mål i träningslandskampen mot Tunisien.
Men efter att en bengal kastats in från läktaren såg han rött visades ut.

Under fredagen möttes Tunisien och Turkiet i en träningslandskamp. Turkiet tog ledningen genom Everton-anfallaren Cenk Tosun tio minuter in i andra halvlek men sex minuter senare visades anfallaren ut.

Efter att en bengal kastats in från läktaren blev anfallaren upprörd och gjorde ”dödstecknet” mot publiken. Landslagskamraterna fick mota bort spelaren från fansen och domaren valde att ta upp det röda kortet.

Efter Tosuns utvisning kunde Tunisien göra två raka mål fram till 2-1 innan Turkiet kunde kvittera i matchens slutskede.

Publicerad 2018-06-02 kl 09:50