Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
47v

Experten hyllar Sverige: "Det Janne Andersson gjort är anmärkningsvärt"

Hyllningarna av Sveriges playoff-seger mot Italien verkar inte ta slut. Senast ut är väl ansedda experten James Horncastle, som i senaste avsnittet av podcasten On the Continent pratar sig varm om den svenska insatsen.

Sveriges VM-avancemang har gett eko i fotbollsvärlden, där flera starka profiler hyllat insatsen på San Siro där Sverige säkrade sin plats i VM i Ryssland i sommar. Senast att stämma upp i hyllningskören är brittske experten James Horncastle, känd från bland annat The Guardian och ESPN, som i senaste avsnittet av podcasten On the Continent lyfter fram Sverige i allmänhet och Janne Andersson i synnerhet.

- De spelade verkligen efter sin förmåga mot Italien. Det är inte fel och inget att skämmas över. Sverige lurade ett strategiskt och tekniskt överlägset lag som Italien att spela på deras villkor och gjorde det till en fysisk match, och det är en förmåga som inte ska underskattas, slår Horncastle fast när det talas om att Sverige förstörde matchen med defensivt spel.

Framförallt imponeras Horncastle av vad Janne Andersson lyckats göra med till buds stående medel.

- Kolla deras anfallare. Det är en kille som spelar i Abu Dhabi och en som inte platsar i Toulouse. Att Janne Andersson lyckas svetsa ihop ett lag som kan åka till ett fullsatt San Siro och slå ut ett seedat Italien, det är verkligen anmärkningsvärt, avslutar han.

Publicerad 2017-11-16 kl 12:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons