Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

EXTRA - Elmander petar Seb Larsson - Zlatan spelar

INNSBRUCK. Lars Lagerbäck satsar på Johan Elmander på mittfältet. Sebastian Larsson får vila. Dessutom kliver Fredrik Stoor in i laget som högerback.

Flera källor uppger för fotbollskanalen.se att förbundskapten Lars Lagerbäck gör så få ändringar som möjligt efter segern mot Grekland.
Men i och med att Niclas Alexandersson och Christian Wilhelmsson är skadade är han tvingad till två ändringar inför mötet med Spanien.
Följande gäller i den svenska startelvan, enligt fotbollskanalen.se:s källor:
* Johan Elmander får spela till höger på kanten. Lars Lagerbäck vill ha med hans djupledslöpande för att kunna kontraslå mot Spanien.
* Fredrik Stoor kliver in som högerback. Rosenborgs-backen fick hoppa in mot Grekland och får nu starta sin första mästerskapsmatch.
* Zlatan Ibrahimovic kommer till spel. Snacket om att vila spelare var inget annat än prat. Interstjärnan är med från start men det är inte troligt att han kör 90 minuter.
Därmed får inte Sebastian Larsson någon speltid från start trots att konkurrenten Christian Wilhelmsson inte är spelklar. Inte heller Tobias Linderoth får chansen, utan Lagerbäck kör med samma mttfält som mot Grekland med Daniel Andersson och Anders Svensson centralt.
Inte heller folkets favorit Kim Källström får starta, enligt de uppgifter fotbollskanalen.se har. Han förblir bänkad för andra matchen i rad.

Olof Lundh, Patrick Ekwall

Publicerad 2008-06-14 kl 13:33
Annons
Annons
Annons