POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

FA vägrar välja mellan Blatter och Bin Hammam

Det engelska fotbollsförbundet, FA, kommer att avstå från att lägga sin röst på antingen Sepp Blatter eller Mohammed Bin Hammam.
- Det är lite konstigt, säger Blatter.

Sepp Blatter har varit Fifa-president sedan 1998. Nu utmanas han av qatariern Mohamed Bin Hammam om jobbet som fotbollsvärldens högsta höns. I fotbollens hemland, England, vill man dock inte välja. FA meddelade i dag att förbundet avstår från att rösta i presidentvalet.

- Det finns välrapporterade problem som enligt FA:s styrelse gör att det är svårt att stödja någon kandidat, säger FA-ordföranden David Bernstein enligt AP.

- Det är lite konstigt när nummer ett bland förbund, FA, har två kandidater framför sig men inte kan välja vilken kandidat man ska stödja, säger Blatter.

Från engelskt håll har Fifa kritiserats på senaste tiden. Påstådda oegentligheter i samband med att Ryssland fick VM 2018 i stället för England har lyfts upp i medierna, och senast i dag torsdag stod det klart att Fifa kommer fråga ut den Sunday Times-källa som anklagar Fifapampar för att ha tagit emot mutor när Qatar fick VM 2022.

Publicerad 2011-05-19 kl 16:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå