Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Falcao tror på VM: "Gud gör det omöjliga möjligt"

I onsdags slet han sönder korsbandet. I helgen opereras Falcao – och det finns ett litet hopp till VM-spel för colombianen.
– Mitt hopp om att få spela VM är lika stort som ett senapskorn. Men det är nödvändigt att hålla fast vid för att jag ska kunna uppfylla min stora dröm, skriver Falcao på sin Twitter.

Det var i onsdagens cupmatch mot Chasseley som Soner Erteks tackling tog så illa att korsbandet slets av på den colombianske stjärnspelaren (se klippet ovan). I helgen opereras Falcao – och än har inte gett upp hoppet om VM-spel.

– Jag ska inte dölja min sorg för er – den är enorm. Mitt hjärta är krossat" skriver han på Twitter och fortsätter:
– Men det är nödvändigt att hålla fast vid för att jag ska kunna uppfylla min stora dröm. Gud gör det omöjliga möjligt, och på honom tror jag.

Falcao kommer opereras i Portugal och läkaren Juan Carlos Noronha menar att det finns en chans – om än liten – till att Falcao ska kunna spela VM.
– Det finns bara en liten, liten chans att han ska kunna bli spelklar till VM på fem månader. Men det finns hopp. En snabb återhämtning är viktigt, säger Noronha, enligt AP och fortsätter:
– Han kommer att behöva två månader för att det nya ligamentet i knäet ska bli stadigt, och det kan vi endast bekräfta med magnetröntgen.

Falcaos Colombia spelar i Grupp C i VM-slutspelet med Elfenbenskusten, Grekland och Japan.

Efterspelet kring Falcaos skada har varit massivt. Bland annat har Soner Ertek, som tacklade Falcao, mordhotats.

Publicerad 2014-01-24 kl 19:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons