POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Falcaos läkare: ”Jag tror han spelar VM”

Foto: AP

Falcao har bestämt sig: han ska med till sommarens VM-slutspel, trots att han slet av sitt korsband för tre månader sedan. Även Falcaos läkare ger nu positiva besked.

AS Monaco-anfallaren Falcao åkte på en korsbandsskada i januari och har sedan dess kämpat för att komma med i Colombias VM-trupp. 20 Minutes har plockat upp ett par citat från Falcaos läkare José Carlos Noronha. Noronha börjar nu bli positiv till att Falcao ska kunna få speltid i VM, men det återstår att se hur väl Falcao kommer att kunna prestera.
- Jag tror att han kommer med till VM.
- Falcao kommer inte vara hundraprocenting i början på mästerskapet. Han kommer fortsätta att tro på VM-spel, men fyra månader och 19 dagars återhämtning innebär ett antal begränsningar i återuppbyggnaden.

Spelare som Theo Walcott, Kevin Strootman, och Víctor Valdés har fått se sina VM-drömmar krossade av korsbandsskador, men Falcao har istället bestämt sig för att försöka övervinna den svåra skadan. Colombias anfallsuppsättning utan Falcao består bland annat av Jackson Martínez (Porto), Carlos Bacca (Sevilla), Luis Muriel (Udinese), Teófilo Gutiérrez (River), och Dortmundvärvningen Adrián Ramos (Hertha Berlin).

Publicerad 2014-04-21 kl 13:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå