Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Följ alla EM-matcher LIVE på fotbollskanalen.se

Fotbollskanalen.se kommer under juni sända alla 31 matcher från Fotbolls-EM live på webben. För att se matcherna behöver du bara skaffa ett TV4 Anytime abonnemang och ha en dator med bredbandsuppkoppling. Sen är det bara att klicka på matchlänken som kommer att finnas på fotbollskanalen.se. Eftersom vi vill göra livet ännu gladare för dig så har vi även bestämt oss för att erbjuda det hela extra förmånligt. Om du tecknar dig för ett abonnemang under juni månad så kostar första månaden bara 19 kronor (sen 49 kr/mån)!

För 19 kronor får du alltså inte bara tillgång till de 31 EM-matcherna utan TV4 Anytimes hela utbud av bland annat TV-serier, Barnprogram, Dokumentärer och Sport. Utbudet förändras ständigt, nya program läggs till och äldre program försvinner. I sommar kan du bland annat njuta av: Sommar med Ernst, Mord i sinnet, Jerry Springer, House (säsong 1) och massor av annan underhållning från TV4s kanalerna.

Naturligtvis kommer du även kunna följa presskonferenser och andra specialprogram på fotbollskanalen.se /TV4 Anytime under Fotbolls-EM.

Publicerad 2008-06-04 kl 14:32
Annons
Annons
Annons